ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Vila

Av Emma - 22 februari 2011 11:27

Har fått recept på vila efter att pratat med endokliniken. Har fått komplikationer efter operationen med feber, illamående, blödning och smärta. Men så inte länge febern stiger mer så ska jag endast vila. Stiger den så ska jag ringa gynakuten direkt.

Skulle egentligen inte jobbat igår heller, var helt slut när jag kom hem vid 16, somnade och sov till 20, åt lite gröt till kvällsmat och somnade vid 21 igen och sov till halv 9 imorse. Gick iväg till jobbet, skulle jag inte gjort. Var på jobbet i 30 minuter och sedan hem igen. Tog dubbel så lång tid att gå hem. Nu har jag tagit lite mellanmål och ska lägga mig i sängen och vila. Att man kan vara så trött fast man sovit så mycket. Jaja, godnatt allesammans.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se