ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Fredag...

Av Emma - 25 februari 2011 18:28

...och veckan är slut redan, iofs var jag sjuk måndag eftermiddag, tisdag och onsdag och sov bort de dagana, kanske därför...haha.

Har inte kommit iordning i lägenheten och det blir inte denna helg heller för imorrn drar jag till Karlstad och ska se mitt Hv vinna över Färjestad på bortaplan. Blir också mys med familjen i staden Karlstad med hotellvistelse.


Nu ska jag göra lite kvällsmat, blir Åsas pastasallad. Den är otrolig smidig den, och otroligt gott ändå. Sen unnar jag mig några kolasnören till efterätt, är det fredag så är det :).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se