ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

En helg i Karlstad är över

Av Emma - 27 februari 2011 16:20

Jag sitter nu på tåget hem från Karlstad där vi i helgen vart med familjen. Vi var på hockey, Hv spelade bortamatch mot fbk. Hv spelade skitdåligt och förtjänade inte att vinna, det gjorde Fbk. Linn och hennes mormor var glada för det, vi andra mer ledsna och besvikna hur Hv kunde ge bort en seger på det viset, hur kan man spela så dåligt?! Femta raka bortasegern...suck. Jaja, snart börjar slutspelet och då som förra året ska min slutspelsnagel få växa. Dock är jag lite hundra på om mitt nuvraande jobb tillåter en sådan nagel, jag menar med tanke å det fysiska arbetet med människor. Inte bara med tanke på hygien, utan att man kan riva någon gamling när man jobbar med dem, eller så går nageln helt enkelt bara av. Jag får se hur jag ska göra.

För övrigt var helgen i Karlstad alldeles toppen, fast jag nog behövt vara hemma och vila denna helgen, men det får bli nästa istället. Vi sov på hotell - mor, far, bror och hans flickvän Linn. Det bästa med hotellet var hotellfrukosten, den kunde man inte klaga på. Och att min del bara kostade 200 kr för en natt, det är väl inte dumt det heller. Tack älskade familj för denna helgen.


För övrigt... Mina hål i magen är praktiskt taget läkta, iallafall det i naveln och det till vänster. Det till höger är större så det hålet tar lite längre tid. Blödningen blev inte värre, och febern var borta onsdag kväll, den vart i så hög heller. Bra det. Men jag hatar de nya hormonerna, det som jag fasade för har nu hänt - jag har gått upp en hel del i vikt, och det syns kan jag lova. Fasiken, dumma hormoner!!

Jag har fått remiss till sjukgymnasten och kuratorn på endokliniken. Främst för att hantera smärtan. Sedan återbesök till läkaren om två, tre månader.


Hemma om ca 1 h, nu vill jag bara hem till min söta lilla Flisan. Min kollega har tittat till henne lite i helgen, tack för det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se