ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

Endokatt

Av Emma - 20 mars 2011 21:27

Ni har väl hört talas om en epilepsi-hund? En hund som varnar husse eller matte om ett anfall är på väg.

Kan nog hända att jag har en endokatt (jag har hittat på en ny arbetstitel bland djur). Hon märker när något är fel, håller sig vid min närhet och gosar extra mycket och ofta har jag någon timme sedan fruktansvärda smärtor, då lämnar hon inte heller min sida. Detta har hänt 2 gånger redan, senast inatt. Älskade katt!

Men jag tror att detta kan vara så bland flera djur. De märker ju snabbare än oss människor om något är fel. Se bara Tsunami-katastrofen 2005 i Thailand. Djuren var innan vågen kom på väg bort från havet.

Vad tror ni om detta? Kan djur ha ett sjätte sinne och förutspå att något mindre bra kommer att hända?


Flisan har fresten hittat ett nytt favoritställe - mellan alla mina kuddar, mellan det smalaste stället har hon tryckt in sig (och gärna om jag ligger i sängen ska alla fyra tassa tryckas emot mitt ansikte. Mys!) Har en bild på mobilen, lägger kanske upp den en annan dag.


Just nu har jag på Spotify satt repeat på en vacker låt (utan text), den är bara instrumentiell och är avslappande. Vill hitta fler sådana här låtar som man lätt kan slappna av till. Har ni några tips?


Här är låten om någon vill lyssna:


Godnatt önskar jag er alla! Hoppas ni får en toppenvecka!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se