ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

April april

Av Emma - 1 april 2011 18:21

Är så trött att jag mår illa, isch. Har ändå vilat/halvsovit ett tag i soffan sen jag kom hem. Hoppas jag piggnar till snart.


Idag är det 1a april och jag har idag letat aprilskämt i de tidningar jag hittat, var inte alls svårt att hitta skämten. Vad har folks fantasi tagit vägen? Borås tidning tyckte jag var bäst av de jag läste. Om du vill läsa om några aprilskämt företag/tidningar hittat på, gå in på www.aprilskamt.se.


Själv har jag dock inte blivit lurad idag (vad jag vet). En kollega blev dock lurad av en vårdtagare, haha :).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se