ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Lite småfix i lägenheten

Av Emma - 4 april 2011 18:58

Har lite projekt i lägenhet för att pigga upp det lite. Det kan göra mkt med små och billiga åtgärder. Här kommer några:


> Hallen- text och fåglar

     


> Sovrummet - texten Godnatt & Sov gott!

 


> Köket - nya mörkar fogar så det blir en kontrast till kaklet (vita), sedan några    enstaka kakeldekor i två färger (grön och grå). Funderade på beige med, men avvaktar lite och "känner mig för".

 Nästa projekt är en sänggavel, balkongnät (så inte Flisan ska rymma/hoppa) samt trallgolv till balkongen. Sen sitter jag fortfarande och grubblar vart tavlorna ska upp, känner mig för så att säga. Ett pågående projekt med den nya lägenheten, innan det blir 100 som jag vill ha det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se