ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Första sprutan tagen - Hej klimateriet

Av Emma - 3 maj 2011 17:52

Ja, kl 1600 sattes första sprutan in i magen min, det gick smidigt och det kändes ingenting. Sprutan är en hormonspruta som heter enaton depot dual som jag ska ta nu var fjärde vecka för min endometrios. Den sätter en i ett tillfälligt klimaterie så endomärtorna förhoppningsvis minskar. Man "startar upp" kroppen igen så att säga.


Jag satte på ett plåster, ett östrogenplåster som ska minska biverkningarna (som morfinplåster, men det sitter på magen istället och utsöndrar östrogen). Nu väntar jag bara på dessa biverkningar man hört så mkt om. Jag hoppas att jag inte kommer att få så svåra utan att jag kan leva som vanligt. Imorrn ska jag åter igen till sjukgymnasten för att få 8 nålar i mig, alltså akupunktur. Än så länge har jag inte märkt mkt skillnad.


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

leila

19 juli 2011 13:26

Hej kära du,
är du säkert att du vill startar up kroppen pa nytt-ha hört att besvären bara ökar.
Själv har jag inte haft min mens pa 2 ar-har inga
nattliga svettningar bara lite lätt ibland pa dagen om man gör lite för mycket är nervös o.s.v
Ha det gott
Leila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se