ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Onsdag - en lång dag på jobbet

Av Emma - 4 maj 2011 19:59

Jag kommer inte att skriva mycket alls i detta inlägg. Jag kommer istället att gå och lägga mig. Ja, jag vet att klockan inte är mycket, men jag är så oerhört trött och mår inte toppen. Känns som influensa, men det är säkert sprutan och dess biverkningar. Ska bara kolla klart på förlossningskliniken sen blire att dejta kudden.


Började dagen med att träffa sjukgymnasten på ackis (sjukhuset). Hon satte 8 nålar i mig som varje vecka (akupunktur) och sedan bar det av till en dag till på jobbet. Måndag, tisdag och onsdag har vart så mycket att göra. Imorrn och fredag kommer det att bli detsamma. Tre nya vårdtagare denna veckan och en till nästa vecka. Jodå, vi har att göra. Fast hellre att ha mycket att göra än att sitta och rulla tummarna :).


Har en nyhet, vet inte om jag vågar tro på det, men kanske att akupunkturen hjälper - kan inte minnas att jag hade en 10-poängssmärta på över en vecka. Hoppas nu sprutorna gör sitt också och att jag slipper jobbiga biverkningar. Eller jag kan ta biverkningar, bara de är hanterbara så man kan "leva normalt".


Btw, var tog våren vägen?


Godnatt allesammans!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se