ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

Lördag kväll

Av Emma - 7 maj 2011 23:29

Klockan är 23.30, funderar på att dejta kudden. Flisan sover redan, iofs inte alls ovanligt - Hon är katt.


Skrev ju i mitt förra inlägg att jag inte hade haft en 10-poängssmärta på över en vecka - Tji, fick jag. Bara en kort stund senare började den "hanterbara" värken, 3an att öka. Jag ignonerade och tog mig ett varmt skumbad. Smärtan steg och steg och jag kunde inte ligga i badet länge alls pga smärtan som bara en timme senare var uppe i en 10a. Klockan var 20, jag tog citodon+alvedon och la mig i sängen med värmekudden. Och tänk, citodonen hjälpte! Jag somnade. Vet inte när en citodon+alvedon sist hjälpte mot en 10-poängare.

Jag säger som E - Hell Yeah! Och så otroligt kul att E är piggare och det verkar som om sprutorna hjälpt henne (peppa, peppa). Läste hennes blogg innan, hennes pojkvän hade skrivit ett inlägg. Är så glad för Es skull, go systra min!


Veckan fullspeckad:

  • Måndag morgon sjukgymnasten och akupunktur, eftermiddag utbildning till 16.30 Hem och sen kommer S.
  • Tisdag baka bröd. Vi ska fira två på jobbet på onsdag och ska ha lite knytis innan vi ska iväg...Säger vart när vi gjort detta. Inte för att jag tror de två läser min blogg, men lika bra att ta det säkra före de säkra, de får inte veta vad vi ska göra. Brödet, tänkte enkelt brytbröd med rosmarin. Rosmarin är min favoritkrydda.
  • Onsdag: Fira 50 åringen och 30åringen på jobbet.
  • Torsdag flexar jag ut vid lunch och kl 14 ca går bussen till Jönköping.
  • Fredag semester, måste till optikern då och beställa nya linser.
  • Lördag eftermiddag ska vi ses alla kusiner, alltså de på mammas sida. Respektive, mitt kusinbarn och min moster kommer också. Blir mysigt och kul att få träffa dem.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se