ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 3 juni 2011

Löt

Av Emma - 3 juni 2011 18:39

Det finns ett ställe som heter Löt, eller enligt kartboken finns det tre - ett i Småland, ett i Uppland och ett Sörmland. Kanske det finns fler. Iallafall, vilket är vi i? Vi är i det som ligger i Sörmland.

Går man ner till vattnet (Mälaren), ca 200 meter ser man Strängnäs domkyrka, är det en domkyrka eller en vanlig? Mamma tror att det är domkyrkan.

Mälaren var iskall, så jag gick bara ner i vattnet till knäna. Men jag erkänner, i denna värmen var det lockande med ett bad, men fy inte i den kylan. Man har blivit en badkruka på äldre dar.

Det är jag, Flisan, mor och far som är här. Pappa står vid grillen, Flisan sover, mamma fixar resten av maten. Jag är hungrig.

Jag och Flisan åkte i morse till Katrineholm där mina föräldrar hämtade upp oss med husbilen. Jag ville göra en utflykt med Flisan för att se hur hon reagerar på att åka tåg/buss. Det gick bra, men visst var hon lite orolig i början för hon trodde nog hon skulle till veterinären. Så innan när hon vart tvungen att gå in i buren, har det ju vart till veterinären så inte konstigt att hon blev orolig. Så nu får hon en annan erfarenhet i samband med buren.

Nästa gång vi ska åka är det ju längre, hem till Jönköping 40 mil. Men då tar vi bilen, enklast så.


Nu ska jag gå och mysa med Flisan och hjälpa till med maten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se