ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

1 dag kvar...

Av Emma - 5 juni 2011 22:26

...på ledigheten. Skulle inte vara dumt med lite till, men om lite mer än två veckor blire fem dagars ledigt till (midsommar) och i slutet av juli och början av augusti tre veckors semester. Sommar är det!


Sitter nu och kollar på en film, en som jag aldrig sett förut...haha. Klart jag har sett den förut, filmen är "Shall we dance" med Richard Gere och Jennifer Lopez.

Flisan har ett bra tag legat i mitt knä, alldeles utslagen och nu har hon flyttat på sig så hon istället ligger bredvid mig i soffan. Vi kom hem igår eftermiddag, fick skjuts till Enköping och tog tåget därifrån. Flisan har varit så duktig både på resan till Katrineholm och hem från Enköping. Hon var även mycket duktig i husbilen, men hemma är hon såklart som hon brukar - min älskade katt.


Imorrn, sista dagen på ledigheten som sagt. Måste handla lite mat inför veckan och laga matlådor. Kommer att bli mycket på jobbet i veckan. De första har gått på semester, och semestervikarierna kommer. Jag har gått upp till heltid, vilket jag ska jobba juni, juli och augusti. På tisdag blir näst sista besöket hos sjukgymnasten och på torsdag ska jag till kuratorn. Måste ringa tandläkaren med, lite småproblem efter de drog ut visdomstanden. Det är fortfarande ömt och ibland blöder det. Lika bra att kolla upp.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se