ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 11 juni 2011

Nu för tiden...

Av Emma - 11 juni 2011 20:40

...verkar alla ta kort på sina magar - alltså gravidmagar och lägga ut i sina bloggar. Det verkar vara en ny trend. Fast dock en rolig sådan, att se utvecklingen. Det nya (eller ganska nya) är att folk publicerar på internet, på bloggar, facebook och sådant. Det delas med mer öppet och det är ju bra för de som har vänner och familj som bor långt bort och inte kan följa utvecklingen live.


Jag tänkte därför göra likadant, här är min mage. Vilken vecka är jag i tro?


    

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nej,  jag är inte gravid. Om det vore så väl med tanke på min tjockismage. Detta är bara en svullen endo-mage som spänns ut lite extra. Men man kan ju undra faktiskt :P... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

11 juni 2011 22:49

Ha ha. Du är rolig du! Jag har lika stor mage som du men är inte heller gravid :).Hoppas allt är bra!Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se