ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 3 juli 2011

AjAjAj...

Av Emma - 3 juli 2011 21:21

Satans att det kan göra så ont. Och nej inte i magen. I mitt finger. Tror aldrig jag vart så här klumpig, vet inte ens hur jag lyckades....

Skulle skära upp ett paket med kassler, och på något sätt hade jag kniven på fel håll (!), pinsamt värre, så istället tog jag i och skar mig i fingret i stället för i plasten. Kniven var dessutom nyslipad... Jä*ans. 


Ett ganska stort och djupt snitt på pekfingret, och det blödde rejält, det gör det fortfarande, men jag tror (inbillar mig) att det lugnat sig lite. Har bytt bandaget ett antal gånger, har en tjock bomullstamponad på (en sådan som ska få det sluta blöda snabbare), samt har virat runt med kirurgtejp, självklart har jag rengjort det med alsolsprit. Ett fint litet muminplåster har jag satt över allt, för det är ju roligare att ha ont då :P.


Blir det inte bättre imorrn, blir det nog till att sy. Tur att jag jobbar i samma byggnad som vårdcentralen.


 


 
ANNONS
 
Madde

Madde

5 juli 2011 21:22

HAr de inte slutat blöda på 2 timmar ska man åka in o sy =P

http://www.20101123.blogspot.com

Emma

6 juli 2011 19:44

Jaså? Men det kändes dumt o jobbigt att åka till akuten o sitta där i flera timmar för ett litet finger. Som tur var slutade de blöda sen efter ngr timmar o nu läker det fint, men de e fortfarande riktigt ömt. Om man ska se ngt positivt så var det bra att kniven var skarp, för det gjorde att det blev ett fint och jämnt snitt, vilket gör att det läker bättre :P.

 
Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

9 juli 2011 21:02

Det var mig ett sött plåster ;) Här hemma har vi spiderman och starwarsplåster, haha ;)

http://nilssonpettersson.blogg.se

Emma

9 juli 2011 23:04

Jag har alla möjliga plåster, de e ju så söta så :). Det lever nog ett litet barn i mig... eller va tror du? Haha :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se