ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Där ser man...

Av Emma - 13 juli 2011 19:03

En kollega kom fram till mig idag, hon hade en speciell blick på ögonen när hon kom fram. Så lade hon en hand på min mage och tittade mig i ögonen, jag förstod först ingen ting, men när hon sa "är det"...då förstod jag.

"Neh, sa jag. Jag e inte gravid, om de vor så väl me tanke på min tjockismage".

Hon sa att hon var tvungen att fråga, det förstår jag, även andra hade undrat.

Oj, tänkte jag... Berättade för henne att jag fick en medicin i sprutform i magen som gjorde att jag svullnade upp (konstigt nog bara magen), men att tjockismagen beror på det.

Ja, vad tänker man när man får en sådan fråga. Som tur vad tog jag inte illa upp. Iofs är jag trött på min kropp, och min vikt, men måste ju acceptera det eftesom det beror på min medicin, som faktiskt funkar "Peppa, Peppa".

Och jag har ju mensvecka nu, så mycket möjligt att jag är mer svullen än vanligt.


Berättade för en annan kollega som sa, att nu när jag såg så trött och sliten ut (allergi), så kan de blivit mer misstänksamma. Vi diskuterade vilken månad jag var i. min kollega skulle nog gissa på v. 24.

Tänka sig, se ut som gravid, men att man inte är det. En tankeställare, men som det ser ut nu kan jag ju inte göra något åt det.


Får väl skratta åt det hela :P. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se