ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Cykeltur och smärta

Av Emma - 14 juli 2011 18:10

Min fina lila cykel (som heter Embla) är ju en mountainbike så den har en smal och hård sadel. Harett bra tag tänkt köpa en bredare bekvämare damsadel, men inte kommit till skott. Att sitta på min cykelsadel har inneburit smärta i underlivet, eftersom allt trycks uppåt. Ännu en sak till som endon påverkar. Har därför kört med ett sadelskydd med gele i alt. fårskinn. Detta har hjälpt något, men tar inte bort den värsta smärta, särskilt inte då vägen är ojämn - Aj! Man spänner sig ordentligt i bäckenet och kan inte slappna av.


Men...

Idag upptäckte jag en sak, ni tycker säkert det är en pitoresk sak, men det betyder mycket för mig. När jag cyklade hem idag, slappande jag av i bäckenet likte på test, tänkte dock inte så mycket på det. Detta som jag skrev tidigare skulle innebära fruktansvärd smärta, det gör det inte länge...

Tänka sig, jag är överlycklig att jag kan slappna av i bäckenet och cykla utan att det betyder smärta. Jag hoppas detta inte bara var idag, imorrn ska jag prova igen.

Heja sprutan enanton (trots biverkningarna, särskilt en)!!!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se