ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

I 1 vecka...

Av Emma - 12 augusti 2011 18:00

...har jag nu tränat, eller inte varje dag, men 5 pass - två dagars träning och sen en dags vila osv. Jag har en 6-veckorsutmaning med mitt träningsspel via tv-spelet wii. Då tränar man 5 pass i veckan.

Lagom tycker jag, man ska inte ta ut sig för mycket i början och man ska inte bli fit alltför fort, då går det snabbare tillbaka.

Jag behöver detta, då jag ej kunnat träna tidigare pga. min mage, orken har inte funnits och smärtorna har gjort sitt. Nu när jag mår "bra", eller mycket bättre försöker jag sätta igång igen med träning, jag har ju gått upp 10 kg av mina mediciner. 

Kul är det dessutom då man inte kör samma pass varje gång och bra att vara inomhus med tanke på allergin. Men de är lättare att de blir gjort också när man inte måste åka iväg nånstans.

Man tränar allt möjligt - balans, styrka, kondition, koordination osv. Och detta via olika aktiviteter som vattenskidor, boxning, hinderbanor, squash och så träningstationer där man tränar styrka tillsammans med en pt. Man börjar också med lite uppvärmning och i slutet lite stretchning.


Och jo, jag märker redan resultat :)


Får se hur länge jag orkar att hålla på, jag har tagit fyra sprutor av 6? Frågetecknet betyder att jag inte vet hur många jag ska ta, men standard är 6. På ett sätt vill jag sluta med sprutorna, men jag vill ju heller inte gå tillbaka till mitt gamla jag - en trött Emma med mycket smärtor, som lever varje dag med smärtstillande för att kunna leva någorlunda normalt och kunna jobba. Och inte decka varje dag efter jobbet eftersom jobbet är prio och då går all min energi till detta.


Jaja, babbel babbel. Nu tittar jag på Emil i Lönneberga på barnkanalen - Mys! När jag svettats klart blir de hopp in i duschen och sen laga lite mat. Blir tacos ikväll då jag hittade lite taco-köttfärs i frysen.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se