ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

Lite bilder på några av semesterns händelser

Av Emma - 12 augusti 2011 22:56

Här kommer iallafall några bilder, får se om jag kan ladda upp fler imorrn för nu vill inte  modemet vara med längre. Sitter istället och målar en urna. Den ska bli vit med massa tunna svarta och gråa streck i några olika nyanser. Innan var det en tråkig och diarrébrun :P.


   

1. Flisan leker me sin boll  

2. En tomte! mitt i gamla stan Stockholm (en affär me bara tomtar o troll)

3. Vy över Gröna Lund när man tar färjan från Slussen


       

4. En ekorre på Skansen

5. Hallo Kaj! Hej Boje! (två måsar samtalar på taket)

6. En påfågel på ett tak, kan de flyga?


       

7. Allsång på Skansen med Måns

8. Jag på allsången innan den börjat

9. På väg ner till Jönköping, Flisan hjälper pappa att köra (lugn, vi tog bort henne därifrån ganska snabbt)


     

10. Gröna Lund. Jag skriker Nej på kortet eftersom jag räknade då den skulle släppa (brukar ligga runt 10 sek), men denna gången släppte de efter 3 sek!, därav mitt Nej. Alltså, nej de släppte för tidigt, man måste ju få njuta av utsikten också.


Förhoppningsvis mer bilder imorrn om modemet vill sammanbeta.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se