ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Snart september slut också

Av Emma - 26 september 2011 21:20

Jo, jag har ett bra tag tänkt att skriva något här i min blogg, men som ni läsare vet har jag inte gjort det. Tiden har inte funnits tid egentligen.

Men jag mår bra, tiden springer bara sin väg och jag prioriterar annat än att sitta vid datorn.

Jag älskar att numera kunna leva ett liv igen, ett liv där jag kan göra vad jag vill utan att hemska smärtor (och trötthet) hindrar mig. Därför är denna veckan som kommer också fullspäckad, och till helgen kommer mor min upp. Kom just nu hem från kören och ska nu gå till sängs och läsa om Isfolket innan det blir dags att sova. Och såklart ligger Flisan tätt intill mig - Mys!


Är nu på min 6e spruta och trots biverkningar så mår jag toppen. Fast jag sa det inte högt, de hörde ni inte, eller hur...

Vet inte hur länge jag får fortsätta med sprutorna (åb till gyn i oktober), men så ett bra tag till hoppas jag. Med förutsättning att de fortfarande hjälper och att biverkningarna är petitesser.


Heja Enanton, denna mirakel-medicin!


 
ANNONS
 
Elin

Elin

27 september 2011 12:14

Hejja hejja hejja! Jag blir så innerligt lycklig att Enantonen lagar dig! Och just i denna stund njuter jag av att få yla ut: "Vad var det jag sa?!" ;) Hormoner is dah shiizle! Mycket kärlek från din Endosyster

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se