ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2011

Oktober = höst

Av Emma - 8 oktober 2011 15:23

Ja, nu är det verkligen höst. Det känns i alla sinnen. Så mysigt med alla prasslande löv i alla dess fina färger. Och det är så friskt, så berfriande luft. Härligt värre!


Var uppe med tuppen idag fast det är lördag. Eller nja, inte med tuppen kanske med katten...haha. Klockan ringde 8.30 för kl 9.30 startade kör-dagen där vi tillsammans med musiksnillet Arne Lundmark (tror jag han hette). Vi, kören hade stor övning inför konserten vi ska ha sista oktober. Det är verkligen jätteroligt och idag kunde jag sätta de flesta höga tonerna. Min röst är äntligen som det ska igen. Vi, Lötenkören och Motettkören ska sjunga tillsammans, vi var nog nästan 60 personer idag- sopraner, altare, tenorer och basar. Mastigt och fint. Arne var riktigt nöjda med oss, kul att höra :).

Nu sitter jag hemma med Flisan i knät och dricker mitt nya goda te som heter Kashmiri. Ännu en favorit, ett kryddigt svart te.

Imorrn ska vi sjunga i kyrkan igen, tillsammans med barnkören. Det är sk. Tacksägelsegudstjänst.


Magen...Jo, den är väl okej så att säga. Men jag har nu vissa dagar fått ta värktabletter, dock inte dom starka utan de medelstarka. På tisdag ska jag till läkaren där diskussion sprutor ska tas upp.

Jag har på jobbet gått upp till 85% (från 75%), detta ska jag jobba året ut. Sedan nästa år ska det till en ny utvärdering beroende på hur jag mår och hur många timmar +/- jag behöver på jobbet (alla utan jag har heltidstjänster i grunden). Jag är övertygad om att när det gäller verksamheten så kommer jag behöva gå upp till 90 eller 100, men frågan min kropp orkar det i längden. Det återstår att se. Jag ska nu så länge jag mår okej, hoppa in som undersköterska när det behövs. Alltid gött med lite extra cash.


  

Tack Elin, min underbara endosyster för awarden! Det värmer mitt lilla hjärta.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se