ett steg i taget...

Senaste inläggen

Av Emma - 15 mars 2011 19:10

Ikväll gäller det, ödets match :/. Hv måste vinna annars åker de ut redan i kvarten. Det chockar mig att de ligger så nära att åka ut. Liksom ett mästarlag som även iår vann serien, det får inte hända.

Jag har nu tagit på mig Hv-tröjan, satt på matchen på tv (går på tv4 sport) och hejar på mitt älskade lag.


HEJA HV!!!


ANNONS
Av Emma - 12 mars 2011 14:52

...det är jag hundra på. Inte bara med tanke på det underbara vädret utan även att Flisan fäller så otroligt mycket hår. Det ligger stora tussar överallt trots att jag kammar/borstar henne två gånger/dag. Hon börjar bli korthårig...hihi, eller kanske inte, men halvkort. Hennes stora yviga svans är iofs fortfarande stor och yvig. Ska bli kul och se skillnaden mellan en vinter-Flisan och en sommar-Flisan. Man kanske ska samla in alla tussar och göra tråd av, och sen sticka sig en halsduk :P.


Älskade lilla odjur till katt!

ANNONS
Av Emma - 11 mars 2011 19:13

...elller vad han nu heter. Vet att många gör det och tycker han är rolig, men han går mig på nerverna. Han är bara för mycket. Visas visst något skitprogram på 3an nu där han är programledare, jag bytte kanal direkt. Nu sitter jag istället och kollar på Vem vet mest på 2an och laddar krafterna. Ikväll blire kyckling med Tzatziki och en sallad till det, till efterrätt melon och på tv Vampire Diaries.

  

Så skönt med helg, imorrn ska jag inte gå upp tidigt utan jag ska ligga och dra mig så länge som möjligt. Det är lördag det :).


Trevlig helg!  


  


Av Emma - 5 mars 2011 15:19

...för jag har köpt ett par gummistövlar.

  

Solen skiner idag och snön smälter sakta, men säkert. Även om jag älskar snöiga och kalla vintrar så ser jag fram emot att ta på mig converseskorna, skinnjackan och solglasögonen - det är vår det.

Av Emma - 5 mars 2011 15:11

Flisan är med i flytten, hon är där jag är, heslt i vägen :).

       

  

Bunkrat upp en liten mys/sovplats mellan kuddarna i soffan. 

Av Emma - 27 februari 2011 16:20

Jag sitter nu på tåget hem från Karlstad där vi i helgen vart med familjen. Vi var på hockey, Hv spelade bortamatch mot fbk. Hv spelade skitdåligt och förtjänade inte att vinna, det gjorde Fbk. Linn och hennes mormor var glada för det, vi andra mer ledsna och besvikna hur Hv kunde ge bort en seger på det viset, hur kan man spela så dåligt?! Femta raka bortasegern...suck. Jaja, snart börjar slutspelet och då som förra året ska min slutspelsnagel få växa. Dock är jag lite hundra på om mitt nuvraande jobb tillåter en sådan nagel, jag menar med tanke å det fysiska arbetet med människor. Inte bara med tanke på hygien, utan att man kan riva någon gamling när man jobbar med dem, eller så går nageln helt enkelt bara av. Jag får se hur jag ska göra.

För övrigt var helgen i Karlstad alldeles toppen, fast jag nog behövt vara hemma och vila denna helgen, men det får bli nästa istället. Vi sov på hotell - mor, far, bror och hans flickvän Linn. Det bästa med hotellet var hotellfrukosten, den kunde man inte klaga på. Och att min del bara kostade 200 kr för en natt, det är väl inte dumt det heller. Tack älskade familj för denna helgen.


För övrigt... Mina hål i magen är praktiskt taget läkta, iallafall det i naveln och det till vänster. Det till höger är större så det hålet tar lite längre tid. Blödningen blev inte värre, och febern var borta onsdag kväll, den vart i så hög heller. Bra det. Men jag hatar de nya hormonerna, det som jag fasade för har nu hänt - jag har gått upp en hel del i vikt, och det syns kan jag lova. Fasiken, dumma hormoner!!

Jag har fått remiss till sjukgymnasten och kuratorn på endokliniken. Främst för att hantera smärtan. Sedan återbesök till läkaren om två, tre månader.


Hemma om ca 1 h, nu vill jag bara hem till min söta lilla Flisan. Min kollega har tittat till henne lite i helgen, tack för det.

Av Emma - 25 februari 2011 18:28

...och veckan är slut redan, iofs var jag sjuk måndag eftermiddag, tisdag och onsdag och sov bort de dagana, kanske därför...haha.

Har inte kommit iordning i lägenheten och det blir inte denna helg heller för imorrn drar jag till Karlstad och ska se mitt Hv vinna över Färjestad på bortaplan. Blir också mys med familjen i staden Karlstad med hotellvistelse.


Nu ska jag göra lite kvällsmat, blir Åsas pastasallad. Den är otrolig smidig den, och otroligt gott ändå. Sen unnar jag mig några kolasnören till efterätt, är det fredag så är det :).

Av Emma - 22 februari 2011 11:27

Har fått recept på vila efter att pratat med endokliniken. Har fått komplikationer efter operationen med feber, illamående, blödning och smärta. Men så inte länge febern stiger mer så ska jag endast vila. Stiger den så ska jag ringa gynakuten direkt.

Skulle egentligen inte jobbat igår heller, var helt slut när jag kom hem vid 16, somnade och sov till 20, åt lite gröt till kvällsmat och somnade vid 21 igen och sov till halv 9 imorse. Gick iväg till jobbet, skulle jag inte gjort. Var på jobbet i 30 minuter och sedan hem igen. Tog dubbel så lång tid att gå hem. Nu har jag tagit lite mellanmål och ska lägga mig i sängen och vila. Att man kan vara så trött fast man sovit så mycket. Jaja, godnatt allesammans.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se